Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen hoe ik te werk ga

Het is gelukt!

Woensdag 18 juni 2014. succesvol ben ik afgestudeerd aan Avans+ te Breda. Vrijdag 27  juni was de diploma-uitreiking. Na een leuke enthousiaste toespraak vol positiviteit van Hans van Breukelen mocht ik vol trots mijn diploma in ontvangst nemen op de uitreiking in het Willem II stadion in Tilburg. Weer een mijlpaal bereikt.

Thuisgekomen direct ingeschreven in bijbehorend kwaliteitsregister en lid geworden van  de NVFG (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Geriatrie.

Dus voor gespecialiseerde ouderenzorg bent u bij VoorZorg Fysio aan het juiste adres!

Heden is VoorZorg Fysio ook gevestigd in het heuvelkwartier in Breda. En wel bij Yogasite op de Dr. Struyckenlaan 165.

 

Hebt u me al voorbij zien komen?

De VoorZorg Fiets!

Handig om op een milieubewuste manier de huisbezoeken te doen. De laadruimte in de bak komt regelmatig van pas voor het vervoeren van eventueel oefenmateriaal en andere benodigde spullen voor de behandeling.

Mocht u toevallig net een vraag hebben over een fysieke klacht en u ziet me fietsen, schroom niet om me aan te spreken. Service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel bij VoorZorg Fysio.

Met dank aan Fiets & Zo Breda voor de uitstekende service.

OPROEP: VoorZorg Fysio zoekt mensen van 60+ met pijn door slijtage van de heup.

Slijtage van de heup is een veelvoorkomende aandoening bij de ouder wordende mens. Deze slijtage, ook wel arthrose genaamd, gaat doorgaans gepaard met pijn in de lies, het bovenbeen en de onderrug. Pijn is voelbaar bij bewegen en vooral ook pijn bij het in beweging komen na een tijd rust. Ook wordt de heup minder beweeglijk.

De pijn kan als zeer hinderlijk ervaren worden en het kan een reden zijn dat mensen minder actief worden doordat zo de heup ontlast wordt.

In het kader van mijn afstuderen tot Geriatrie fysiotherapeut doe ik onderzoek naar wat het effect is van behandeling  met Dry Needling op pijn die gerelateerd is aan slijtage van de heup.

Dus hebt u slijtage van de heup, herkent u wat hierboven beschreven staat en zou u willen deelnemen aan dit onderzoek? Of wilt u meer informatie hierover?  Neem dan contact op met VoorZorg Fysio.

 

 

Er wordt weer veel veranderd in 2014. Check daarom uw polis goed voordat u blindelings uw verzekering verlengd voor 2014. Bedenk goed wat mogelijk uw behoefte aan fysiotherapie gaat zijn het komende jaar.

 

Klik hier voor een overzicht van aanvullende verzekeringen die 36 of meer zittingen fysiotherapie vergoeden.

 

Sinds november behandel ik met veel plezier het personeel van de GGD West-Brabant op de locatie Doornboslaan te Breda. GGD’ers kunnen met hun klachten “even” naar de fysiotherapeut. Zo zijn zij er minder tijd voor kwijt en is het makkelijk planbaar. Kortom, laagdrempelig! Het blijkt dat de werknemer eerder met een klacht komt, waardoor deze ook doorgaans sneller verholpen is. Minder klachten resulteren in betere arbeidsprestaties en leveren indirect een lager ziekteverzuim op voor de GGD. Vitale medewerkers!