Over Voorzorg Fysiotherapie

VoorZorg Fysiotherapie is een persoonlijke en kleinschalige praktijk voor fysiotherapie in Breda. Bij ons staat een persoonlijke en holistische benadering van de fysiotherapeutische behandeling voorop. Dunja Schultz is al meer dan tien jaar werkzaam als fysiotherapeut. Ze heeft zich gespecialiseerd in geriatrie fysiotherapie, manuele therapie, orthopedische revalidatie en dry needling. U kunt bij VoorZorg Fysiotherapie Breda terecht voor al u gewrichts- en spierklachten.

Fysiotherapeut Dunja Schultz

Praktijkeigenaar en fysiotherapeut

‘Ik ben Dunja Schultz, in het kort: oprecht, enthousiast en leergierig. Na een heerlijke studietijd ben ik in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut en kort daarna als maatschapslid aan de slag gegaan in een particuliere praktijk in Gelderland. In verband met mijn verhuizing naar Breda ben ik in 2012 in deze regio gaan werken als ZZP-er. Omdat ik fysiotherapie zo’n interessant en veelzijdig beroep vind, heb ik veel tijd besteed aan verschillende cursussen en opleidingen en ben hierdoor breed georiënteerd.

Door mijn werkervaring in verschillende praktijken heb ik een goed beeld kunnen vormen van wat ik belangrijk vind als fysiotherapeut in contact met mijn patiënt.Ik geef graag mijn oprechte aandacht voor de persoon achter de klacht, zodat ik goed kan afstemmen op wat iemand precies nodig heeft.’

Alignment coach

Mijn van nature aanwezige nieuwsgierigheid is altijd een drijfveer geweest om menselijk gedrag te begrijpen. In mijn zoektocht naar antwoorden heb ik veel geleerd. Door verschillende studies te volgen en de continue toepassing en integratie van het geleerde op mezelf, kan ik kennis uit eigen ervaring delen. “Walk the talk” en “practice what you preach” zijn gezegdes uit het Engels die mij op het lijf geschreven zijn. Enkel de kennis en de inzichten  hebben voelt voor mij te droog.

Ter verduidelijking een analogie:

Zie jezelf als het voertuig en de kennis en de inzichten als brandstof. Alle voorwaarden om je te verplaatsen van A (huidige versie van jezelf) naar B  gewenste versie van jezelf) zijn aanwezig. Nu moet je wel naar een versnelling schakelen en gas geven om daadwerkelijk je bestemming te bereiken.

Een verbeterde versie van jezelf word je pas door het toepassen en integreren van kennis en inzichten. Door uit de voor jou bekende comfort zone te gaan  en jouw patronen daadwerkelijk te doorbreken. Dit leidt tot een gedragsverandering die merkbaar is voor jezelf en voor jouw omgeving. Ik word  ontzettend blij wanneer ik zie dat mensen meer vrijheid, meer liefde, meer wijsheid en bredere perspectieven ervaren. In gesprek met anderen verplaats ik me in hun wereld, hun manier van ervaren en hun manier van omgaan met situaties.

Luisteren, ruimte bieden, aanvoelen en invoelen gaan van nature bij mij. Wat je zegt te willen voor jezelf wordt het uitgangspunt van onze interactie. Het verschil tussen jouw huidige en de voor jou wenselijke realiteit is het veld waarin we op ontdekking gaan. Samen onthullen we jouw knelpunten, blinde vlekken en waar je jezelf voor de gek houdt. Wanneer deze aan het licht gekomen zijn wordt jouw volgende stap duidelijk. Verandering is altijd mogelijk wanneer je open en gewillig bent, je bereid bent los te laten wat je kent en stappen durft te nemen naar voor jou onbekend terrein. Ga je mee op avontuur? Let’s play!

Fysio behandelingen

Dunja Schultz behandelt alle vormen van klachten die te maken hebben met het bewegingsapparaat. Dankzij haar jarenlange ervaring weet zij precies welke behandelmethode voor u geschikt is en maakt dan ook voor elke patiënt een persoonlijk behandelplan op maat. Op die manier kunnen uw klachten zo snel mogelijk verholpen worden. U kunt ook kiezen voor fysiotherapie op locatie.

Samenwerking

VoorZorg Fysio werkt nauw samen met de collega’s van Chassé Fysiotherapie. Doordat VoorZorg Fysio zich in dezelfde praktijkruimte bevindt als Chassé is het heel laagdrempelig om gebruik te maken van elkaars expertise en visie. Ook helpen we elkaar zoveel mogelijk in het geval van ziekte of vakantiewaarneming.

Afspraak maken

Neem contact met ons op voor meer informatie over de fysiotherapie behandelingen of maak direct een afspraak. U kunt binnen drie werkdagen terecht in onze fysiotherapiepraktijk in Breda om uw klachten te laten behandelen. Bij acute klachten kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog terecht.

U bereikt ons door een WhatsApp-bericht te sturen of te bellen naar 06 – 17 17 77 20. U kunt een e-mail sturen naar praktijk@www.voorzorgfysio.nl of ons contactformulier invullen.

Contactformulier

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.